Bent u bezig met een ambitieuze innovatie, en reageert de omgeving minder ambitieus?

Wij helpen door met een vernieuwend perspectief op grote veranderingen aan product-markt-denken disruptie-ecosysteem-denken toe te voegen. De doorbraak is een nieuwe omgeving, een ecosysteem dat past bij uw innovatie, of andersom.

Uw team van domein experts leert door onze workshops om op deze nieuwe manier naar grote veranderingen te kijken. Dat is niet alleen praktisch en leuk, het is ook verbluffend eenvoudig.

Het resultaat? Uw team beschikt over een framework waarmee kansen, ideeën en weerstand u automatisch leren over het benodigde geheel: een ecosysteem, compatibel met uw innovatie. Dat biedt overzicht. Vanuit overzicht maakt u de beste keuzes .

Dankjewel voor je bericht, het is verzonden.
Er was een probleem tijdens het versturen van je bericht. Probeer het later nog een keer.

Neem contact op voor informatie of het plannen van een workshop

Over Bureau WO: wij zijn een team experts die door het toepassen van wiskunde als technologie het verschil maken op complexe vraagstukken. Met decennia aan gecombineerde ervaring en een talent voor het vinden van patronen kwamen we tot een schitterend inzicht: in grote veranderingen zit een wiskundig patroon. Met een beetje hulp kan iedereen dit inzicht toepassen. Het is een krachtige vorm van structurele creativiteit. Op basis hiervan trainen we teams en helpen we management met perspectief en strategie.

Referentie projecten: circulaire economie, energie, film en muziek, luchtvaart, tuinbouw, zuivel, Nederlandse maakindustrie.

Bureau WO b.v.

K.v.k. nummer 77152328

info@bureauwo.com